Tuesday, December 28, 2010

Surat untuk si 'DIA'

Dear u,

Saya nak tulis ni untuk awak. Saya tahu dah lama saya tak jenguk awak, tak sms awak atau pom telefon awak. Tapi saya nak awak tahu saya selalu rindu awak dan ingat awak. Ingat tak masa kita gelak2 sama-sama. Awak suka usik saya. Sebab tu saya suka usik awak balik. Bila awak nak pergi klinik, saya teman awak. Kalau awak ada masalah, saya dengar. begitu juga dengan saya.

Tapi ada hari tu kita gadoh. Saya sedih. tapik nasib baik kejap je. sebab saya tak boleh dan tak suka gadoh lama-lama. Saya sayang awak. Tiap-tiap hari kita duduk bersama. Sampai semua orang ingat kita ni kaple. Kita pom mengaku kaple kan??? ;)

Hari tu keputusan exam keluar. Kita terpaksa berpisah. Awak pergi jauh. saya sedih. Tapi nak buat macam mana asalkan awak masih sayangkan saya dan ingat saya, saya dah puas hati. Lagipom awak pergi sebab nak kejar cita-cita awak.

Sekarang dah hampir 3tahun kita jauh. Tapi saya syukur kerana hubungan kita masih sama. Saya nak bagitahu saya memang sayang dan akan sentiasa sayang awak. Awak memang tak boleh diganti. Saya rindu awak. mish u ols girls! saya sayang awak kawan!! ukhuwah forever~~

your beloved
nini-chan!( ;-*)

p/s: cinta , kaseh sayng tak semestinya untuk si dia. This letter specially for my girlfriend!! Moga ukhuwah yang kita bina kekal selamanya~~ aminn

Sunday, December 26, 2010

Jangan Bersedih!

Oke entry kali ni lain sikit moodnya. nak kata sedey pom tidak. Nak kata happy sangat pom.. kira alhamdulillah la. Oke first sekali saya nak tanya pernah tak korang rasa keliru? Oke keliru disini membawa maksud berbagai perkara. Tapik yang pasti semua orang pasti pernah rasa keliru nak buat keputusan.

Saya pom pernah jugak rasa begitu. Yup! memang pening dan rasa bingung jugak la. Last2 saya dah buat keputusan. Keputusan kali ni memang di pengaruhi oleh mak ayah saya. Walaupom pada mulanya saya rasa agak sedey tapi bila pikir balik, Tak pe lah. Mungkin berkat Mak ayah saya akan berjaya.

Ramai yang cakap bila kita susah ( tak kisah lah dalam segi kewangan ka or pape pom) baru kita tahu siapa kawan dan siapa lawan. Oke kali ni saya nak share sikit sesetengah kata2 pemberi semangat yang saya dapat ari tu.. ;)

1) Bila dah buat keputusan jangan menoleh ke belakang
2) Apabila kita di beri pilihan, Ingatlah kemungkinan itu adalah cabaran untukmu.
3) Bila sukar , istikharahlah.. selepas itu nekad dan tetapkan pendirianmu
4) Tak semestinya apa yang kita mahukan adalah yang terbaik untuk kita.
5) Sentiasa mendekati Allah, mudah-mudahan kita beroleh kejayaan.

Oke sudah2 la cerita pasal saya. Sekarang ni saya nak share sikit. Oke. pernah dengar tak tajuk buku 'La Tahzan'?? La tahzan ni maksudnya jangan bersedih. Macam2 tips boley dapat aw. Baca jer sinopsis kat belakang pom da cukup buat saya tertarik.

Antara ayat yang paling saya suka ialah " Bergembiralah, tenanglah, bersikap optimislah dan jangan bersedih". satu ayat ni memang cukup buat sya rasa tertanya2 macam mana nak jadi orang yang begitu optimis dalam hidup.



Dulu buku ni tebal tapik sekarang penulisnya dah cetak dalam bentuk berjilid iaitu jilid 1,2 dan 3 untuk memudahkan buku ni di bawa. Harganya tak adelh mahal. Hanya RM9.80 je. Kalau boleh shopping sampai beratus tak kan lah yang ni xboleh beli kan? ;)

Oke nanti bila saya dah baca saya akan share lagi oke!!
p/s: sya harap ini yang terbaik...

till then, bye! :)

Saturday, December 18, 2010

Fantasi itu menarik?(part 2)

hai semua. Sehat ke? mesti semua sehat2.. saya pom da bertambah 'sehat' haha. Cuma otak ni jer xberapa sehat. yela risau kat result. Oke kali ni saya nak sambung entry hari tu. Sesiape yang nak tahu entry mana bolehla klik kat


Oke hari ni saya nak sambung cerita kartun dari jepun. Saya paling suka dengan kartun yang ada nama 'chan' kat belakang. Xtahulah kenapa. Kalu boleh nama saya pom nak tukar jadi anischan *oke itu mengada2 =)*

Ada yang kata kartun ni adalh paling biadap. memang lah ada sikit2 tapi saya suka dye sebab dye comel and suka wat muka seposen.


*muka lepas kena hentam*

Shin chan ni memang best! perangai die gile2. Kalaulah kat dunia ni memang ada budak yang perangai macam ni..hish boleh haru biru satu kampung. Haha. *harap2 xde budak yang macam ni*


*family Shin chan yang chumel*

Shin chan ni ada seekor anjing namanya Shiro. *hehe..teringat budak tu pom nama shiro*. Anjing dye comel warna putih gitu. Himawari pulak lebih kurang jer perangai cam shin chan.haha. Kecik2 da pandai tu nak tengok lelaki hencem. Paling best sekali masa shin gelak HOHOHO...


Oke next ialah Nonochan. Budak ni baik sikit dari shin chan *opps baik banyak kot* Best ugak ar tengok citer ni. hilang jugak la bosan tu.

*Baiknya dieorang *

Ha! yang ni memang kesian. Si Asarichan ni memang selalu kena buli dengan Mak dan kakak dye. Huhu.. memang kesian. Lagi sedey bila nama dye sama dengan anjing jiran dieorang.
Memang asyik kena buli je.
*Angel Asarichan*

Tapik Asarichan ni comel sangat. Suka tengok dye.
*chumelnya!*

Ayah die sporting. Mak die suka sangat lebihkan kakak dye. Si kakak ni pulak suka membuli. Haiii memang kesian. tapik kelakar lah mereka ni. Tak tahan tu tengik cermin mata mak & kakak dye..hahaha. memang besar siot. rambut pom pelik. hihi. Comel ag rmbut asarichan kan?? *puji sebab suka asarichan*

Hurm mesti semua orang pikir budak ni dah umo 21 tahun tapik maseh minat kartun?? hish macam budak! erm tpik apa saya kesah asalkan saya suka dan hepi !! haha.

p/s: saya tak kesah apa orang nak kata! =)

c u later! bye!

Tuesday, December 14, 2010

Fantasi itu menarik?(part 1)

oke entry kali ini tak tahulah samada ada kaitan o tidak.oke! kite pergi ke titik utama ya~ hari ni entry saya nak cerita pasal...

CARTOOON!

sebelum saya merepek merapu dengan lebih panjang. saya nk bagitahu pesana penaja ,If rasa post ni bosan or tidak menarik minat anda, kalian2 semua boleh menekan butang X di sebelah atas bahagian kanan anda.mekasih~~

tak kisahlah kartun ke cartoon ke yang penting ia berkaitan sesuatu yang dilukis dan kelakar! yup itu paling penting. kelakar! Cuba bayangkan kalau hidup seseorang tu terlalu serius. mesti jadik cam muka ni.


*ini bukan saya*

Saya suka perkara yang kelakar. anda suka x? Kebanyakan orang yang cipta kartun ni msti someone yang imaginasinya tinggi .Tol x? yela lau x macam mane boley cipta benda macam tu. And paling penting mesti die pandai lukis kan?

best tol lau dapat jadi macam die kan? huhu.. *oke da nak start berangan*

oke kat sini saya nak share beberapa siri cartoon fvt ku~~


*spongebob and the gang*


*ni pulak paling saya suke. tyme-tyme die gelak tu yang naya nak dgr,hihi*

okelah nati saya sambung lagi cerita sal kartun k. need to go now.

c u nxt tyme ;)

Monday, December 13, 2010

What a Day!!

hi! erm da lama x update. Well today memang agak membosankan dan menyedihkan! Ok im still confused with my own decision and sedey sebab dapat berita yang tak berapa menyenangkan.

Ok. Memang xmenyenangkan. Hari ni macam biasa saya kebosanan. *oke tapi xdelah bosan tahap gaban* . hurm ok lau kita tengok tyme2 cuti macam ni memang ramai yang cakap nak qada tido lah nak buat tu la ini lah.. tapik jadi ke perancangan korang? *huhu*

Oke.. well bagi saya lau saya ade duit memang saya nak pegi melancong. *bahasa mudah berjalan2*. Xdelah sampai nak berangan nak pi luar negara *dalam mmpi jer tu*.

Oke kalu saya jadi jutawan mane nak pi melancong? semua tempat yang nama pulau. pulau tioman ke pulau pangkor ke etc. Kalau luar dari Malaysia ni nak pegi korea! haha.. Pernah ade seorang kawan saya tanya kenapa semua perempuan suke filem korea? *OKe saya bingung nk menjawabnya!*



*sekarang saya suke citer ni. best and sweet. Tree of heaven*


Bagi sya sebab kadang2 korea ni jalan citer die ade yang kelakar, ade romantik and ntah latar belakang citer tu nmpak menarik. Tapi ada yang kata suke korea ni sebab hensem *oke sikit2 tapi bukan hensem cume chumel* huhu

Tapik betol jugak ape yang kawan saya tu cakap. Sebab MAJORITI kawan2 saya memang gile korea and yang paling saya ingat ialah *kemek* huhu my matric fren!

so lau korang kenapa korang suke korea? Tolong jawab sebab saya nk jwb pertanyaan seseorang ni! huhu

c u nxt tyme. ;)

Sunday, December 5, 2010

bosankah?


bila bukak je Fb memang ramai sangat yang post bosan, boring, xtahu buat ape, hurm n sama waktu dengnya.

Tak kurang jugak yang post 'Lamanya nk balik', 'homesick' dan seumpamanya. Well xpe2 sy pom memang pernah alami due2 perkara tu

Bila wktu study week memang xsabar nak tunggu first day exam (erk tol ke?). Then bila dah start exam xsabar pulak nak habiskan waktu exam tu. Bila dah habis xsabar pulak nak balik. Bila dah terpacak kat rumah ni, bosan la pulak. rasa nak balik kolej semula. hurm.

pastu bila abes cuti merenget pulak xmao balik ag.. adoyaii. Sy selalu begitu. pelik kn? hurm. xpenah pulak bila dah sampai perkara yang kita nak tu kita mintak waktu stop sekejap. xpela.normal lah tu manusia.

B.O.S.A.N. yup memang sekarang saya di stage bosan. nak keje? hurm cuti sebulan jer. Nak buat ape kat umah ae? nampakya memang tanam anggur la. (lau anggur tu masak xpe la jugak) haha.

xkisah la pape pom. Korang ada x pape idea nak dibuat lam cuti ni?share la sikit. Oh ya! sya nk mintak tolong sikit boleh x?

hehe ada x siapa2 yang tau bout this course bacheor of applied language (hons) english in professional communication? lebih kurang gitu ar dye pnya nama (lau silap maapkan beta) hehe..

ok lah anda2 sekalian! lau da pape plz share with me. thnx a lot!

c u nxt tyme
=)

Thursday, December 2, 2010

confused

eh coz ni ok x?
bachelor of applied language (hons) english in professional communication..

blh tlg bg pandngan... plz,

sekian

Wednesday, November 24, 2010

weaker.

yes. im weaker now.

weaker from day to day..

smile?its a fake. serious. FAKE!

please.. xnak mcm ni. sya, im really appreciate what u say..

but.. now im getting weaker. need ME now..

where is ME?? Plz.. kembalikan ME .. im not weak person.

plz.plz.plz.

YA ALLAH... make me strong please.

Monday, November 22, 2010

im not weak

da lama giler xupdate. tpik skg mmg btol2 xde mood. really!!!
penat. letih. putus asa???donno.. but now really need someone.
really. terlalu letih.

xlarat. plz help me

plz.plz.plz.

ase mcm xsnggup. hati, plz sabar.. sikit je lagi. u can do it

otak mata pls bertahan

tears.dont fall plz. im not weak.

im not weak.im not weak.im not weak.im not weak.im not weak. :'(

Wednesday, November 3, 2010

::exam::

tekak kering, ase nak batuk. hidung pulak xselesa. Kepala mudah pening bila menghadap buku. Kerisauan yang bertambah. Selera makan xmenentu. Teringat buku.(Tetiba jer..). Makan ubat tapi tak ada ape2 perubahan. Masih seperti biasa. Simptom aper ni? Ya Allah!! kuatkanlah hambamu ini. REALLY!SAYA DAH XNAK GAGAL.plzz. help me. Penat. letih.xsihat. semua ada. HATI, tenangkan diri. INSYAALLAH sume akan ok!

p/s: sori. kalau xfaham.just write what my heart saying..~~ gotta go. need a little rest noW!

gemnies

Monday, October 25, 2010

Dugaan Musim Ujian!




Dugaan! waa selsema, sakit kepala, nk demam. Semua ada. Bila tiba jer musim exam memang selalu jadi gini. Korang pom cam ni ae?? Ni nk share sikit saya ni memang dari kecik sampai ke besar memang bila time exam je ada je dugaan.. orang kata apa.. COBAAANN..


Teringat waktu usia 12 taon. Masa ni 'kecik' ag. waktu ni nak dekat exam UPSR. Punyalah mak ni jaga anak die makan sampai semua yng saya mintak semua dia kasik. (masa ni best r. macam 2 mntak ngn mak) sampai lah satu hari tu tergedik2 nak makan burger.


Mrs.Mak ni pom menyuruhlah Mr.Ayah beli. Then esok xsemena2 sakit perut. sebelum ni makan megi+ coke pom xjadi pape last2 nk xam makan burger sakit perut. pelik x?? saya pom pelik!


Masa tyme Form 1,2 dan 3 lain pulak kisahnya. Nak periksa akhir taon ( final la tuh!) mesti demam la, sakit kepala la, sakit pinggang la, macam2 la. Pendek kata memang sakit lah! Terutama masa PMR. takot eden. takot xboleh jawab ja. paling terok demam masa form 1 siap mak pegi anta ubat tuh! (hehe manja terlebeh sudaa). memang pening. Masok exam pom jawab cikai jer.


Masa alam matrik lain lebeh kurang je. Demam la. Tapik biasanya malam nak exam tu memang xboleh tido. effect tu macam minum nescafe instant warna hijau 2 gelas.! (hyperbola ok!) abes je exam terus kiok!(tidola).. huhu.

Sekarang alam uni pulak. Ni lagi la pelik. dahla selsema tapik bila makan ubat xngntok pulak. Aish.. heran ni. Makin lama makin pelik pulak asenye. Mungkin virus2 dalam badan ni da lali sangat kot dengan ubat.



ubat aku



Ketua Virus: whai geng2 virus sekalian. sekarang da tiba waktu untuk kita mnyerang
Geng virus: Da waktu musim ejam ye? (virus xreti sebot exam)
Ketua Virus. : ya.. Jom serang....


Jeng ! jeng! Jeng!


Tentera Ubat : Kami datang nk musnahkan kamuuu
Ketua Virus : elehh setakat triprolidine HCl 2.5mg Pseudoephedrine HCl 60mg apalah sangat!
Kami xtakot =P


itulah gamaknya dialog antara virus dan ubat2.. hurm


k la.ngntok baru pas makan ubat. need to sleep. hope getting better soon.bye.


p/s: xlarat nak taip da...bye!

gemnies

Saturday, October 23, 2010

miss old time!


Well miss my old time. Really miss it. just wanna share a
few picture of mine with all my frenz
mish u all and good luck for your final babe! =)








4H19.. sweet memory

my coursemate

kat makmal



Monday, October 18, 2010

kisah masa lampau

tajuk entry kali ni pasal masa lampau.. fuh mcm zaman dulu2 plak asenya. Zaman jepon mnyerang hihi.. Well bukan pasal belom perang, ni zaman da perang da..~ zaman matrik gue.Kolej Matrikulasi Pahang.

Teringat lak kat rumate2 masa first2 sampai. Izzah nadhirah, Momo and Nasy. Tak lupa jugak untuk jiran2 seangkatan denganku, asma, nik. nadiela and rumatenya. Jiran-jiran tingkat due, sayap kanan sayap kiri..


aida,momo, nadie, n aku


windu sumerla.. pastu bertukar pulak rumate. Siti umira, Siti amirah, Farah Amny, Mia malissa, nora azirah dan jiran2 seangkatan, miza, kemek, rosni,ct sya, dayah, ika, jieha,are2, finaz, phia, adik, umi, dan etc.. (xckup page law nk tulis)

Korang memang best.. selalu buat k.ans gelak! thnx! really appreciate. Dalam bnyak2 ni ade satu kisah yang buat sy rasa memang kelakar and sweeeettt...

*************************

Time : PSPM 2 taon 2010
kisah : Kesedihan melanda2 selepas paper math yang agk.. urgh!

Sesampai kat bilik sumer budak2 blok B1 memang majoriti.. (err,.asenya memang sumer gitu) ase menyampah, sedey, bengang po ada sebab xdapat jawab xam. Termasoklah saya sendiri.
memang sedey sangat2 xtau lagi nak cakap ape. sampai nages2 ( biasala pompuan).

Petang tu selepas santap tengahari (walaupom saya kecewa teramat dan xsanggup nak makan, namon dipaksa makan) buat satu aktiviti. Cehh.. xtiviti ape??

BERKAROKE!!! .. memang gelak sakan! bayangkan la, lagu yang jiwang2 ni ditukarkan lirik kepada matematik..

contoh, jangan jawab lagi soklan matematik, matematik payah gile, benci matematik..! haha
nak tau penyanyi nya sape??

Penyayi utama : CT SYA,
Penyanyi Latar : KEMEK, ARE2 , MIA
Penari2 kebangsaan : ARE2 , NORA PHIA

Video klip ni di jalankan di studio bilik saya aras dua bilik 10
kameraman yang setia : LAPTOP MIA

haha! really saya yang nak nanges pom boleh tergelak tengok gelagat dieorang.
sengal pom ade. But really make me happy. Sampai nak penuh disk laptop mia. Bukan 1 lagu yang mereke nyanyi. Banyak kot! satu-satu lagu plak panjang2. dah tu sumer lagu2 Jiwang, nak feel kata CT SYA.

Haha.. Gelak. Gelak lagi!

***********************
P/s : thanx a lot girls! korang memang fun!

gemnies




Tuesday, October 12, 2010

lab time!


belek..belek..

haa.. teka ngah wat ape tu??
ni gmbar ngn k.uni
tengah membelek hasil eksperimn kami
nk tau ke ape ??



ni lah! kacang! kami cuba membenihkan kacang
tugas kami kene observe
and lukis gambar stage pembesaran
mr.kacang ni dalam masa
yang di tetapkan.
ha.. makanya biji benih ni pom
membesarlah die
and menjadi seperti berikut dalam
masa 6 hari!



besar x??
besar kan.. ni ag satu gambarnya


so, kami pom ambiklah hasil tu untuk
di observe di bawah
mikroskop.


gambar aku bersam incik mikroskop. ngee~

hehe.. gembira eksperimen
menjadi!

p/s: saje gatal tangan nk menaip

gemnies

Wednesday, October 6, 2010

Wah!! scallop!!

makan!makan!
yummy..
setiap hari dapat ke benda baru
and today memang
dapat somethin new
but its
surprising me!!
haha

maybe korang ada
yang dah taw.
ade ugak yang belom
but
i did not know bout dis

first,
korang kenal x pe ni???

ni la scallop antara
makanan feveretku
and
agak femes kat umt ni
tiap2 hari
ramai je kanak2 dop
beratur nak beli benda nih

next,
korang taw x ni ape??

haaa
ni pom namanya SCALLOP jugak!
adik beradik tiram
sepupu kerang
phylum mollusca
kingdom animalia!

haha terkejuz
kot tadik
taw pom sbb tgk video
tok kuiz

tepikir jugak kjap
pandang owg sebelah kiri n
kanan smbil bkata
"abes selama ni scallop 2 dop berenang
dlm perut kita ah???"
haha

asenya lau xtgk video tu
xtau la asenya
SCALLOP tu
sejenis binatang
phylum mollusca ag
adess malu ..

apapepom
ok la..akhirnya taw ugak dari xtaw
terus.. iye x?

alamak!
de meeting ag lam ni
tired!tired!
penat weyh!
k la stop dulu.. len kali smbung ag
insyaallah!
bye!!

p/s:ase mls je nk g meeting tu.. skip blh?haha

gemnies

Saturday, October 2, 2010

happy birthday!!



birthday ag..
hehe..
anyway
muhammad adrimullah bin anuar
hepi beday to u..
hepi beday to u..
hepi beday to adeq..
hepi beday to u..

yeay! umo da 18 taun
da tua..
jgn nk ngade2 ag
hadiah?? t akak bli nxt time
skg ngh pokai
(harap memahami)
haha

da tua2ni
pndai2 la jga diri
moga pnjang umo
murah rzki
sori smlm xkol
akak xde kdt

hehe
anyway hope happy sokmo!!

P/s: smile always

gemnies

umorku kureng muda!! :(



29/9/1989
21 years ago..
i was born on that day!
so now
pada taun 2010
da 21 da umorku..
kureng muda da.. ki3

thanx to all
My family
my BFF
my coursemate
my rumate
my ex-rumate
my ex-matricmate hehe
cousin2
and sumer2 la!

thanx a lot
hurm ape my wish
nakkkk...
eh! 2 secret lol ne ley gtau
hehe

im happy!
P/s: thnx to my younger brother blnje akak mkn! sedap2!!
tgh tgg hadiah smp ny.. ki3

sooo hepppii!!
gemnies

Thursday, September 16, 2010

aiyak!!

cdey! cdey! cdey!
waa my dear lappy
wusak
erm cobs..
xtau nape tetiber je xblh guna
sebelom ni ok jer
adoyaii mayb
ganas sgt kot...

adik,
pnjam lappy k??
haha.
muncung je mulut dye
sori but really need lappy now
cz byk assgn
nk kena wat.

but..
happy!happy!happy!
sbb dpat shopping tdik
haha
dpt jugak 2 helai bju br
thnx mom

sbb teman pg bli
n thnx ayh sbb snggp tgg
kat kete
kih2
2 helai bju.. ok la tu
next time beli ag..
balik ni nk simpan duet
aim: nk bli bju n seluar each 2 helai

erm sejak 'membesar' ny
perangai pom da
lbh kurang cm pompuan normal lain
(erkk bkn sblm ni xnormal k cuma kurang je haha)
suka shopping,
xkira la window ke pintu shoppng ke..
yang penting
SHOPPING!

but kne sntiasa beringat
jgn mmbzr..lau da
xperlu takat cuci mata boleh la..
tol x??

see u then!
p/s: nk beli bju ag hahaha

gemnies

Tuesday, September 14, 2010

shuke raya ke5


Raya..raya lalala
raya lagi
badan makin tembam
gemok pom blh la
uwaa
abes diet gue..
cobs
someone plss help me
solve dis prob

apepom shuke cgt cbb puas
dpt mkn hmpr sume jns mknan
but one
things je ag
big mac and sayur keladi
masak cili api..

ahahaha.. nape kejut??
memang sy berselera besar
cgt2 kot
hahaha
biasala ble da jmp mknan yg shuke
n da lama xdpt
mmg nk ar
cuba ari2 mkn bnd sama
xke bushan tu??

raya ..raya
hari2 mkn.. so bile da xmkn ase pelik
erk??
adess so dangerous rite
i know
but dun worry my stomach
pas ni ble lek U
no more mknan cdap2
hehe
JIMAT katakan. ki3
Yesterday was FUN!!
dats what i can say . Really fun do..
going to my fren home
tok beraya
sgt2 fun even penat,panas n letih
but when dpt jmp member2 lama
mmg xdapat
rasa keletihan fuhhh..

Anyway want to thnx to FaziRa
(sbb dye jdik drebar)
and also to her younger brother
(abe..haha sgt kelakar dak tu)
jadik bodyguard aw..
n yg xley blah
dak tu tau sal kete lbh drik
kiteorg yg ade lesen aw
speechless sy kejap.
haha


oh Ya! gmbar raya rite??
wait ha.. nati fazira upload, themn i tagged
nk tnjuk gak ar..
haha
(biasa la da pakai lawa2 nk gak amik gmbar)

ah, lupa nk cakap kat ain, huda, zila,
syakir n teacher maziah yg
sudi terima knjungan
kiteowg n mlyan tetamu xdundang ny
hehe

dis make me realise dat
tradisi ni mmg ptt dikekalkan
jgn lak plak ble raya
asyik nk mnghadp
tb
tb 2 xbgeraknye..cite kat citu
pom ntah2 akn
disiarkn next year tol x??

p/s : penatnye.. setakat ny je k cmt ary raya

rerama gem

Sunday, September 12, 2010

SeLamat hari Raya

da lama asenya xpost pape
kt blog ny..
tup tap tup tap
da abes bulan RAMADHAN..


marhaban ya ramadhan
tapik skg rmadhan da xde
datangla plop
SYAWAL


So selamat hari raya a sy ucapkan
nk kate
belated raya pom x..
ye la masih dlm bulan syawal
raya kan sebulan
biar hakikatnya
seminggu je meriah
tol x???
erm pape pom tok cumer yg kenal
SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN

p/s: byk sgt mkn xlarat nk tlis pnjng2
rerama gem



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...